Kønnet på baby

Julefrokostoutfit – gravidversionen

 photo 3C385C22-4D58-456E-B815-A328E33CBA29_zpsqxpjin7f.jpg~original

De fleste vil sandsynligvis blive til en fest eller andet socialt i løbet af deres graviditet. Jeg har efterhånden været til nogle stykker, både bryllupper, fødselsdage og i går en julefrokost på mit arbejde.

Det betyder på en eller anden måde ekstra meget for mig, at se godt ud til en fest i min graviditet. Måske fordi, der sker så meget med ens krop og man efterhånden som maven bliver større godt kan føle sig lidt klodset og ikke særlig elegant.
Samtidig er jeg også så tilpas nærig, at jeg ikke gider invitere i tonsvis af graviditetstøj. Min løsning er derfor ofte blevet almindelige kjoler med stræk i. Jeg har en rigtig lækker en fra modström og en anden fra minus, som jeg er rigtig glade for.
I går havde jeg kombineret min almindelig-kjole-med-stræk løsning med en anden af mine favoritløsninger her i graviditeten.
Jeg havde taget en helt almindelig sort t-shirts kjole med stræk i på fra Pieces og dertil sat en kimono, som jeg havde bundet på ryggen. Jeg elsker den løsning. Jeg har efterhånden investeret i et par forskellige kimonoer og de er bare guld værd!
Jeg bruger dem både som i går til at pifte en kjole op, men har også brugt dem bare over en ensfarvet t-shirt eller lignende. Det aller bedste er, at jeg kan bruge dem bagefter og faktisk sagde en kollega til mig i går, at hun var helt sikker på, at jeg også ville blive rigtig glad for dem i ammeperioden. Det havde jeg ikke rigtig tænkt over, faktisk har jeg ikke rigtig tænkt ret meget på, at man skal have noget på, som er praktisk og let at komme til barmen i. Men det kan da godt være, at jeg skulle overveje det lidt mere.

I morgen skal jeg have taget gravid-fotos, hvilket jeg glæder mig helt vildt til. Her er det også planen, at nogle af mine kimonoer skal bruges, men vi må se, hvad jeg får fundet frem når jeg lige får gennemgået tøjskabet senere i dag. Billederne skal tages udendørs, hvilket jeg tror bliver rigtig flot, men nøj, det skal nok blive en kold fornøjelse også.

Anne Pahl

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Kønnet på baby