Skønhedsprodukter og graviditet

Valg af barnevogn

 photo 3E3DB0B6-E331-41F2-B964-CAC75CD04BCA_zpsyevefplq.jpg~original

Hvad har I valgt af barnevogn?
Et spørgsmål jeg efterhånden har fået flere og flere gange i takt med at bulen på min mave har vokset sig større og større.
Når jeg så fortæller, hvad vi har valgt, så svare de fleste “Nå, den kender jeg ikke”.
Vi er nemlig nogle af dem, der ikke har valgt Emmaljunga, Odder eller et andet af de kendte mærker.

Ret tidligt i graviditeten så jeg tilfældigt på Facebook et opslag om en økologisk barnevogn. Jeg går ikke synderlig meget op i økologi, men tænkte, at det var værd at tjekke ud. Efter jeg fik læst mere om vognen var der flere og flere ting, der tiltalte mig.

Ud over at være økologisk og have mere eller mindre alle de øko-certificeringer, der findes, så kunne man få vognen som en duo-vogn, dvs. barnevogn og klapvogn på samme stel – MEN med en barnevognsdel med fuldt liggemål (98 cm). Noget jeg havde læst, at de færreste kombivogne havde.

Mærket hedder Naturkind. Igen de fleste kender det ikke, men det er Østrigsk og har specialiseret sig i at lave økologiske kvalitetsbarnevogne. De har (så vidt jeg ved) ikke været på det danske marked så længe, og det tror jeg har haft en betydning for det næste store plus i vores bog- Prisen!
Vi har givet ca. 9000 for stel, barnevognsdel (med madras), klapvognsdel, myggenet, barnevognssele og regnslag. Det synes jeg virkelig er billigt ift. mange andre mærker.

Vi har valgt modellen Varius Pro Xl, som har drejehjul. Der var mange for og imod ift. drejehjul vs. faste, men vi kom frem til, at vi nok ville køre mere i byen end i skoven. Og skal vi “off-road” så kan drejehjulene låses fast og virker til at være ret stabile når de er låst.

Jeg har ikke prøvet at køre meget med vognen endnu, da vi jo ikke har en baby at komme deri, men den virker dejlig at køre med og er utrolig let med stel i letvægts-aluminum. Det er nemt at tage barnevognskassen sammen og skifte til klapvogn eller slå stellet sammen. Både barnevogn og klapsvognsdel kan vende både ind mod den der køre eller ud imod kørselsretningen. Stellet kan klappes rigtig meget sammen, så det let kan være bagi en bil og skal man have endnu mere plads kan man nemt fjerne det hold hjul der sidder nærmest håndtaget, så det fylder endnu mindre.

Jeg har kunne læse mig til, at den madras, der kommer med mange andre barnevogne ofte ikke er særlig god, så man næsten er nødt til at købe en ved siden af. Ved Naturkind får man en kokosmadras med fra starten, som ud over at være allergivenlig også skulle være god for ryggen.

I både barnevognsdel og klapvognsdel kan man bagpå kalechen rulle et stykke op/af, så man får udluftning med myggenet i. Det synes jeg sgu er smart.
Derudover har vognen mange andre gode features, men det er nu nogle jeg tror de fleste vogne har, fx højdejustebart håndtag, ryglæn i både barnevogn og klapvogn, der kan sættes i forskellige positioner, kurv til opbevaring under vognen etc. Det er vist ting, der følger med de fleste barnevogne.

Vognen kan endnu ikke fås så mange steder i Danmark, men heldigt for os kunne den fås hos Abeunger.dk, som har showroom i Støvring, ikke så langt fra hvor vi bor. Vi var ude at se den i august og var solgt med det samme. Vognen blev leveret 10 uger senere på vores adresse – så nemt.
Farven vi har valgt hedder koala og er grålig. Jeg var SÅ spændt på den inden den kom, for vi havde kun set den på billeder og der syntes jeg den så meget blålig ud.
Den har et blåligt skær, men den er rigtig flot og den vil sagtens kunne bruges af en pige, hvis Spiren viser sig at være sådan en.

Jeg kan godt se, når jeg læser dette indlæg igennem, at det lyder utrolig meget som en reklame, men det er faktisk bare mig, som er utrolig glad for vores køb. Så alt i dette indlæg står for min egen regning.

I videoen herunder kan du se en demonstration af vognen vi har valgt, hvis du skulle være blevet nysgerrig.

Er der nogen af jer derude, som har erfaringer med en Naturkind vogn? Eller måske andre barnevognserfaringer, som er værd at dele?

Anne Pahl

16 kommentarer

 • Bente Andersen

  Jeg er spændt på at høre din menig om denne barnevogn.. Vi har nemlig også selv tænkt at vi gerne ville invisterer i denne model, netop forbi den kan give os en kombi model med langt liggemål 👏🏻..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg er også meget spændt på at høre, hvad du synes, da vi netop skal til at bestille samme vogn. Hvis et indlæg tager for lang tid, så måske bare en kort kommentar ang. din generelle tilfredshed?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Pahl

   Generelt er vi meget tilfredse med den. Det er små ting jeg synes kunne være anderledes/bedre. Den er helt sikkert pengene værd 🙂 Jeg vil se om jeg ikke kan få skrevet et indlæg om den her i ugen. Der er kommet lidt mere styr på lillepigens mave nu, så jeg er ved at komme op til overfalden igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Tak for kommentaren. Vi har taget chancen og sendt en bestilling afsted, da jeg simpelthen var nødt til at prøve 🙂 Vil dog stadig se frem til en mere fyldestgørende anmeldelse.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Pahl

   Så fik jeg skrevet anmeldelsen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Det er så dejligt at andre har valgt Naturkind barnevogn. Vi skal ud til selvsamme Abeunger i Støvring, som du var, på lørdag, og prøve den af. Vi er helt vilde med den, men mangler RIGTIG meget en vurdering af, hvordan den så egentlig fungerer i hverdagslivet. Hvordan er den for jer? Har I fortrudt jeres køb? Og vil du fortsat anbefale den? 🙂 Beklager de mange spørgsmål! Du har sikkert rigeligt at se til, men ak ja.. Vi sukker efter lidt “bruger anmeldelse” på vognen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kimie Olesen

  Jeg er så spændt på at høre hvad du synes om vognen? Jeg har selv lige bestilt den til vores lille, som ankommer til juni. Jeg har valgt den udfra præcis de samme overvejelser som dig, så jeg er meget spændt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Pahl

   Jeg har et indlæg på tegnebrættet om vores mening om den – det er bare som om, at indlæggene pt. er lidt længere tid undervejs end de var før lillepigen kom til 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wendy

  Uh, glæder mig til din baby kommer, så jeg kan høre din anmeldelse i praksis. Faldt over indlægget fordi jeg ledte efter anbefalinger af vognen, og der er godt nok ikke mange der har skrevet noget om den. Har først termin i juli, så vil følge med herinde og se frem til at du tager den i brug. Jeg kan ikke finde nogle fysiske forhandlere i Københavnsområdet, så det er lidt irriterende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Pahl

   Jeg vil love at jeg nok skal komme med en anmeldelse når vi har fået den afprøvet med baby i 🙂 På Sjælland tror jeg kun jeg har hørt om et sted i Nordsjælland et sted, kan bare ikke huske præcis hvor lige nu desværre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wendy

   Har fundet ud af, at Pure Baby lige er begyndt at forhandle den. Så der skal jeg klart hen og lure og mærke..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min kæreste og jeg har også bestilt en barnevogn fra naturkind, syntes den var så behagelig at køre med. Jeg er ekstra vild med ”øko stilen” og kork på styret! Vi bestilte den dog uden uld, så der var lidt længere leveringstid 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Pahl

   Hvor lækkert. Den er nemlig super nem og køre med, samtidig med jeg synes drejehjulenes låsefunktion er rigtig god, så man også kan gøre den mere stabil, hvis man skal ud på lidt ujævnt underlag. Jeg vidste slet ikke man kunne få den uden uld. Det har vi ikke lige tænkt over.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia W.

  Hvor er den fin! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Skønhedsprodukter og graviditet