Graviditets-kilo so far

Skønhedsprodukter og graviditet

 photo 3644BE28-1F3A-43BB-8ED7-6AD4AB02677C_zpsewni8uny.jpg

Som jeg har omtalt før her på bloggen byttede jeg i foråret alle mine skønhedsprodukter ud, for at undgå nældefeber, som jeg ind imellem led lidt af. 7-9-13 har jeg faktisk ikke haft et anfald siden.
At det så stort faldt sammen med, at jeg blev gravid, var jo kun fint, så baby ikke skulle udsættes for unødig kemi.
Efter jeg fandt ud af, at jeg var mommy-to-be læste jeg bogen “Yummy Mummy” af Charlotte Torpegaard. Jeg ville gerne finde ud af, om der var andre eller flere produkter end dem jeg havde på hylden, som ville være gode. Der udover havde (har jeg stadig) et behov for at forkæle mig selv og min krop ekstra meget, med alle de nye forandringer, den nu stod overfor.

På billedet herover kan I se et udpluk, af de produkter jeg bruger i øjeblikket. Jeg kommer herunder lidt mere ind på, hvad det er for nogle og hvad jeg ellers har brugt.

ANSIGT:
I starten af mine graviditet brugte jeg Gorgeous Glow serien fra Mama Mio. Den var blandt andet noget af det jeg havde læst om i Charlottes bog. Jeg var som sådan glad nok for serien, men syntes den var meget lidt drøj i brug, jeg rendte simpelthen tør for produkter for hurtigt ift. prisen. Derudover skulle den bestilles fra England, så jeg kunne ikke lige løbe ned i en butik, hvis jeg løb tør.
Jeg har nu skiftet til Acai Cleansing Foam fra Rudolph Care og Acai Anti-stress Facial Cream fra samme mærke. Jeg har længe haft et godt øje til Rudolph Care og har læst godt om serien. Jeg syntes den var en smule småpebret, men da jeg fik et gavekort i fødselsdagsgave af mine forældre invisterede jeg i cremen. Den er så lækker og dufter fantastisk, på trods af, at den er uden alt muligt krims-krams. Rensen invisterede jeg i kort efter, da jeg rendte tør for den fra Mama Mio. Den er ikke helt så pebret som cremen, min lige så lækker at bruge. Dog overvejer jeg, om jeg næste gang skal prøve Cleansing Milk’en i stedet for, bare for at prøve om jeg bedre kan lide at rense med den, fremfor med en rens som skal vaskes af. Det må jeg se.
Jeg bruger stadig øjencremen fra Mama Mio, men det er ligeså meget fordi jeg stadig har noget tilbage af den.
Skal jeg forkæle mig selv lidt ekstra bruger jeg en scrub-maske og en fugtmaske fra Matas’ naturserie. Jeg har hørt rigtig godt om scrub’en fra Rudolph Care også, og både den og andre af deres lækre produkter står allerede på min ønskeseddel til jul.
Hvis jeg bruger makeup, så er det uden alt muligt i også. Det meste fra Youngblood, som er mit yndlingsmærke indenfor makeup pt. Skal makeuppen af igen bruger jeg Dermas Makeupfjerner, som er nem at bruge og ikke svier i øjnene.

MAVEN:
Som jeg beskrev i dette indlæg, smøre jeg min mave ind. Ja, jeg VED godt, at der ikke er noget der tyder på, at det kan forebygge strækmærker, men jeg har det nu engang sådan, at så har jeg i det mindste gjort et eller andet i stedet for bare at se til. Derudover tager det toppen af den irritrende kløe jeg har lidt en del af på maven under graviditeten.
Jeg bruger et sæt fra Pai, som hedder henholdsvis Pomegranate & Pumkin Seed Streatch Mark Cream og Oil. Cremen bruger man om morgenen og olien om aftenen. Jeg synes det er super hyggeligt at smøre maven. Grunden til valget faldt på dette par var efter jeg havde læst en omtale af det af Charlotte Torpegaard, dog ikke hendes bog.

BRYSTER:
Ja, jeg bruger også et produkt til brysterne. Måske underligt eller unødvendigt, men lidt som med maven har jeg det sådan, at kan jeg gøre noget for at forebygge de ting jeg ikke vil have sker, så gør jeg det. I starten af graviditeten brugte jeg Mama Mios Boob tube. Den lugter lidt spøjst, og da jeg anden gang rendte tør for den, tænkte jeg at jeg ville tjekke et andet produkt ud. Det blev Radials Super Fit boob job, som jeg indtil videre er rigtig glad for. Begge produkter er igen valgt ud fra bogen Yummy Mummy (man skulle næsten tro, jeg fik noget for at omtalte bogen, men det er altså ikke tilfældet).

HÅR:
Jeg bruger shampoo og balsam fra Matas’ naturserie. Der er sikkert mange andre lækre hårprodukter uden krims-krams, men der bliver jeg en smule nærig. Jeg fik et sæt af Matas’ serie i min Matas mamma pakke med gratis produkter og blev rigtig glad for produkterne. Så dem bruger jeg stadig.
Derudover bruger jeg Apotekets tørshampoo uden parfume og hvis jeg skal bruge hårlak er det også deres uden parfume.

RESTEN:
Til kroppen bruger jeg i badet en eller anden svanemærket showergel, det kan være neutral, sanex, änglamark eller hvad der nu lige er på tilbud. Det samme med bodycreme. Der har jeg pt en fra neutral, som var tilbud sidst jeg var nede at handle.
Inden jeg går i bad bruger jeg min tørbørste fra Karmameju på lår og balder. Den skulle forebygge appelsinhud og gøre huden fastere. Om ikke andet føles det godt når jeg har brugt den.
Min deoderant har jeg omtalt før herinde, det er DO2 krystaldeoderant, som indtil videre er min favorit. Jeg har dog også Matas’ svanemærkede med Havtorn, men den bruger jeg sjældent, da den indeholder aluminium, som jeg helst vil undgå.

Jeg vil gerne forkæle mig selv og min krop, så har du nogle super produkter på hylden, som jeg skal vide noget om, så smid endelig en kommentar.

Anne Pahl

2 kommentarer

 • Rikke

  Jeg vil anbefale dig at skifte Youngblood ud med Lily Lolo. Der er ikke bismuth i.

  Skøn blog, du har her.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Pahl

   Det mærke kender jeg ikke. Ja, ved faktisk slet ikke hvad bismuth er. Men tusind tak for tippet, det vil jeg kigge mere på.
   Og også tusind tak for rosen, det varmer!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Graviditets-kilo so far