Må man det som gravid?

Nedtælling

 photo C8C1E88C-2B12-4436-A9DD-365751A560E8_zpsqjvwfnpv.jpg

Jeg har altid elsket at tælle ned til ting. Måske noget med at jeg godt kan lide at planlægge, måske fordi jeg altid godt har kunnet lide tal.
Vi har en hjemmevideo, hvor jeg er knapt 3 år og min far siger til mig, at jeg er for tung til, at min farmor kan løfte mig, fordi jeg vejer 13 kg. Jeg svarer promte “Nej, 14!”. Så tal har altid været vigtige for mig.
At jeg så pt. ikke er heeelt så gode venner med de tal, der har noget med kg at gøre, det taler jeg mere om i næste indlæg.

Nu tilbage til det jeg egentligt ville tage om i dette indlæg, nemlig de tal jeg tæller ned af. I dag er der 90 dage til Blop ca. kommer til verden, alt efter om vi rammer termin. Jeg håber faktisk på at gå lidt over, da terminen er 30/12. Men 90 dage til termin – det er altså lidt vildt! Jeg synes virkelig det er gået hurtigt!
På den anden side synes jeg også det er ret længe siden, at vi fandt ud af, at det var en lille spirre derinde.
På det sidste er mine tanker oftere og oftere begyndt at dreje sig om det der kommer nærmere. Fødsel, som jeg glæder mig til at opleve, barslen, som jeg også glæder mig til og i det hele taget det at skulle være forældre. Hvordan vil jeg gerne være, som mor, hvad vil jeg gerne undgå osv.

Ud over at tælle ned til termin tæller jeg også lidt ned til barsel. Ikke fordi jeg har gener ved at gå på arbejde eller ikke kan lide mit arbejde. Der er bare noget andet, der fylder mere af min opmærksomhed efterhånden. Der er masser af bøger om børn, graviditet og fødsel jeg gerne vil læse. Jeg vil gerne have ordnet en del ting i hjemmet og så er det da også rart at kunne tænke på, at man har tid til at slappe godt og grundigt af inden “mini-chefen” ankommer.
Jeg har 5 uger tilbage på arbejde, går fra 3/11 og jeg tror virkelig jeg vil nyde at gå hjemme og hygge med ekstra god tid til forberedelser til jul og baby.

Den sidste ting jeg tæller ned til er at få min kæreste hjem. Han er bortrejst på efteruddannelse med hans arbejde og kommer først hjem igen dagen inden jeg går på barsel. Jeg tror det er sundt at savne hinanden ind imellem og det skal nok gå det hele. Men det bliver da skønt at få ham hjem igen og kunne dele alt omkring maven og baby i den.
Jeg sender lidt opdateringer på det hele og videoer af baby, der holder fest i maven til ham, så han kan følge lidt med.

Anne Pahl
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Må man det som gravid?