Ja - gu’ f….. ser jeg fjollet ud!

Et nyt kapitel

 photo CBD059AF-AB2F-4CA4-B64C-B2F0747EE6FB_zpsrv6icntp.jpg~original

Som de fleste nok har gættet ud fra billedet, så gemmer der sig en lille spire i min mave. Til december tager min kæreste og jeg hul på det nye kapitel i vores liv, som hedder forældre.

Det er totalt surrealistisk, det er spændende og nyt og helt vildt fantastisk. Jeg glæder mig! Jeg glæder mig selvfølgelig til baby kommer og til at skulle være mor, men jeg glædede mig faktisk helt fra starten.
Glædede mig til at prøve at være gravid, mærke forandringerne i kroppen. Til at mærke liv, til at skulle til scanninger, til at indrette værelse, til at fortælle det til dem jeg holder af. Ja, jeg glædede mig til det hele næsten.
På mange måder kan man godt sige, at det nye kapitel i mit / vores liv startede allerede, da jeg stod med den positive test i hånden. Vi er nu i gang med kapitlet gravid og så starte endnu et nyt kapitel når babyen kommer.

Jeg er i dag 19+4 og er halvvejs på lørdag. Det er ret vildt, at halvdelen af tiden allerede er gået. Jeg synes på den ene side, at det er vildt længe siden jeg stod med testen i hånden, men samtidig synes jeg det er gået super hurtigt.

Inden jeg blev gravid forstod jeg aldrig helt det, der +et-eller-andet, som de gravide gik rundt og sagde. Hvor langt er du?? Hvor mange måneder er det? Men efter jeg selv står i det ved jeg helt præcis hvor langt jeg er og jeg forstår nu også meningen. Jeg har været gravid i 19 fulde uger + 4 dage.
Der hvor det så kan blive triggy er, når man sætter punktum efter ugetallet. Altså 20. uge. For det er den jeg er i nu. Akkurat ligesom det 20. århundrede er 1900-tallet. Eller ligesom at jeg er 31 år + X antal dage. Dvs. jeg har levet i 31 hele år og nogle dage og er gang med mit 32. år.

Bloggen kommer helt sikkert til at handle om graviditet og baby fra nu af, det er jo det, der fylder for mig. Om det bliver en deceideret mommy-blog, som nogle kalder det, det ved jeg ikke. Men jeg vil fremover skrive en masse om alt det, der sker når man gror en lille spire. Jeg har selv nydt at læse andres beretninger, og måske er der nogle, der kan fornøjelse af mine tanker om det også.

Anne Pahl

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ja - gu’ f….. ser jeg fjollet ud!