Et kemitjek

Endelig!

 photo 0AAEEE44-3500-41BD-A3A0-4F38ACCC50E3_zps68bsfem3.png

Endelig fandt jeg tid til at skrive dette indlæg og endelig er min deodorant-jagt slut.
Desværre tog indlægget så en uge om at komme herind, da jeg ikke har kunnet komme ind på min blog, men nu lykkedes det endelig.

Jeg er så glad for mit valg om at skifte mine skønhedsprodukter ud med nogle uden alt for meget krims krams. Siden jeg har gjort det, har jeg nemlig (7-9-13) ikke haft nældefeber en eneste gang – FANTASTISK!

Det sværeste har været, at finde en deodorant, som ikke indeholdt alt muligt, men som samtidig rent faktisk virkede.
Som du kan se på billedet har jeg været igennem en del, inden jeg endelig har fundet en der dur.
Hvis jeg skal dele dem lidt op, så har vi nederst på pointskalaen deodoranten fra Neutral og den fra Apoteket.
Den fra Neutral holdt mig maks fri for svedlugt et par timer. Virkelig øv når man som jeg har et aktivt arbejde.
Apotekets holdt en smule længere, men stadig heller ikke ret meget mere end et par timer.
Lidt højere på min skala finder vi Clean og La Roche-Posay. De holdt længere end de to foregående. Når jeg tog en af dem på om morgenen, kunne jeg ca. holde mig fri for svedlugt indtil middag eller kort derefter. Det var ikke helt lang tid nok i min optik og samtidig var disse to med parfume og “kun” uden parabener og aluminium.

Så jagten fortsatte. Næste deodorant på min vej blev fra Rudolph Care. Den indeholder, så vidt jeg kunne finde ud af, også noget parfume, men den er svanemærket, så jeg blev enig med mig selv om, at den måtte være ok.
Denne deodorant kunne holde nogle dage hele dagen, men de fleste dage kun ud til sidst på eftermiddagen.
Jeg holdt ved den nogle uger, men var stadig ikke hundrede procent tilfreds.

Derfor sprang til sidst ud i et sidste forsøg, som jeg var blevet anbefalet af flere, en krystal-deodorant. Jeg havde ikke de store forventninger og syntes faktisk det lød bøvlet at den skulle aktiveres med vand inden den kunne påføres.
Men nøj, hvor blev jeg positivt overrasket.
Den er betydelig nemmere at påføre end jeg havde regnet ned og kan holde hele dagen selv på dage med musical forestillinger som jeg har gang i lige nu og træning som jeg også er kommet mere igang med igen (mere om det i næste indlæg).
De få gange hvor den ikke har været helt effektiv, er jeg ret overbevist om, at det er fordi jeg har sjusket med påføringen.
De varmeste anbefalinger herfra.

(Indlægget er ikke sponsoreret)

Anne Pahl

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Et kemitjek