Dagens første måltid

At løbe sammen med andre

 photo 86F1E380-F7A0-4470-8E9C-18D25C46AE60_zps1lafjkmy.jpg~original

Jeg er en røv dårlig taber, som i virkelig! Har skrevet om det før –  jeg holder mig helst fra ting jeg ved jeg ikke er god til.
Bl.a. af den grund bryder jeg mig heller ikke om at løbe sammen med nogen. For jeg er som regel den langsomste og det hader jeg.

Jeg forsøgte at komme i gang med at løbe med min ekskæreste på et tidspunkt. Han var en bedre løber end jeg og lagde sig konsekvent 1-1½ meter foran mig og pressede virkelig mit tempo. Og hvor nogle bliver rigtig motiveret, så får jeg bare lyst til at række tredje finger i luften og vende om og løbe den modsatte vej. Ikke specielt givtigt for en omgang løbetræning.
Jeg har løbet lidt med min kæreste det sidste 1½ års tid, men fra starten gjort klart, at det skal være i mit tempo og han ikke skal løbe fra mig. Det fungerer udmærket. Ham kan jeg godt løbe sammen med, men ellers kan jeg faktisk bedst lide at løbe alene.

En veninde har spurgt flere gange og jeg har snakket uden om og været noget afvisende. Jeg ved, uden tvivl, at hun er en bedre løber end mg, og at jeg vil blive presset maks. Og så bliver træningen bare noget negativt for mig. Så har virkelig ikke haft lyst.

For et par uger siden spurgte en ny kollega mig så, om vi skulle løbe sammen om torsdagen efter arbejde. Hun har været elitefodboldspiller, så man kunne godt forestille sig, at hun ville være betydelig hurtigere end mig. Hun mente dog, at når hun ikke havde spillet i flere år og havde en barsel i mellemtiden, så kunne vi sagtens følges.
Egentligt strider det imod alt hvad jeg normalt ville gøre, men af en eller anden grund sagde jeg ja til at vi kunne løbe sammen.

Jeg havde nøjern på flere dage op til, fordi jeg regnede med at det ville blive ligesom når jeg tidligere har løbet med nogen, der er bedre. Men vi passede super godt sammen i tempo. Faktisk tror jeg at jeg nok var i bedst form, men hun var betydelig bedre til at presse sig selv end mig. Så vi blev begge pressede, men ikke mere end at jeg ikke blev sur og tvær.
Jeg løb hurtigere end jeg plejede og havde en rigtig god oplevelse med det. Har fået lidt mere mod på at løbe med andre, men vi må se om der kommer flere makkere på programmet.

Anne Pahl

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Dagens første måltid