Klap dig selv på skulderen "knægt"

Dagens første måltid

 photo A06AAFC7-9C9C-41E1-8715-6DB01127F0E6_zpsqa8toim3.png~original

Vi har sikkert alle hørt, at morgenmad er dagens vigtigste måltid. Nogle kæmper med det, fordi de nærmest ikke kan få noget ned om morgenen, andre slet ikke fungere uden. Jeg hører helt sikkert til den sidste kategori.
Jeg er stort set allerede sulten når jeg vågner og skal gerne have noget i skrutten inden der er gået en halv time. Bliver jeg for sulten slår sulten over i kvalme, og går det helt galt bliver jeg også svimmel og får hovedpine. Det er ikke kun aktuelt ved morgenmad, men det er der det er mest besværligt. Særligt når man fx overnatter nogen steder.

Ud over at jeg gerne skal have mad nærmest så snart jeg er sulten, så har jeg også rigtig svært ved at holde mig mæt efter morgenmad. Efter ca. 1 time begynder sulten så småt at melde sig og når vi 1½-2 timer så skriger min mave. Det er altså bøvlet når man har et arbejde man skal passe. Det er måske normalt ikke at kunne holde sig mæt helt til frokost og skulle have et mellemmåltid, men jeg er jo sulten allerede ½-1 time efter jeg kommer på arbejde og så igen 1-1½ time efter. Og der er det stadig ikke frokost.
Man burde gøre som hobitterne som har 7 måltider om dagen;

• 7:00am – Breakfast
• 9:00am – Second Breakfast
• 11:00am – Elevenses
• 1:00pm – Luncheon
• 4:00pm – Afternoon Tea
• 6:00pm – Dinner
• 8:00pm – Supper

Man kunne måske endda fylde lidt flere måltider ind, kunne man ikke?
Jeg har afprøvet alle mulige løsninger for at få mætheden til at række, havregrød, omelet, smoothie, skyr med müsli, morgenmadsvafler, boller eller brød, bananpandekager etc.
Har læst om at man skulle putte et æg i sin havregrød for at holde sig mere mæt, det har jeg dog ikke prøvet, da jeg synes det lyder vildt utiltalende. Men kan da godt være det skal have en chance.
Chiagrød er også på min liste over ting jeg skal have prøvet af, har fået købt frøene, men er ikke lige kommet i gang med at begive mig ud i det. Tror det er noget med konsistensen, jeg kan virkelig ikke lide konsistenser der blævre, som budding eller sådan noget.

Nogle gange skal man nok bare springe ud i det og prøve nogle ting, også selvom det måske ikke er det man synes er det lækreste. Kan det holde mig mæt, så er jeg villig til at sluge et par kameler.

Anne Pahl

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Klap dig selv på skulderen "knægt"